Project omschrijving

Omschrijving

Vissers Beauty is een gerenommeerde schoonheidssalon gevestigd in Vught. Ze bieden diverse schoonheidsbehandelingen aan, zoals lift up massages, biologische rimpelcorrecties en microdermabrasie. De salon is genomineerd voor de Beauty Award 2020.

Website
De website geeft uitgebreide informatie over de behandelmethodes die het bedrijf aanbiedt. De bezoeker kan op een makkelijke manier de gewenste behandelmethode vinden. Er kan namelijk gezocht worden op aandoening/probleem én op behandelmethode. Dit was één van de wensen van de klant. Daarnaast wilde de klant graag zelf de website bijhouden, zoals het toevoegen van nieuws. Lucid Media heeft daarom de website makkelijk ingericht zodat het toevoegen, wijzigen en verwijderen van content een koud kunstje is.

Fotografie
De fotografie op de website is voor een groot deel verzorgd door Lucid Media. Professionaliteit en de persoonlijke benadering van Vissers Beauty komen in de beelden naar voren.

Film
De professionaliteit en persoonlijke benadering komen ook terug in de korte promofilm. Deze film staat op de website, social media en wordt ingezet tijdens presentaties van Vissers Beauty.

Project details