Project omschrijving

Omschrijving

Zuid-Nederlands Installatiebedrijf (ZNI) heeft jarenlange ervaring in de installatietechniek en is werkzaam in de projectmatige woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie.

Website
De bestaande huisstijl moest verwerkt worden in een frisse informatieve website. Lucid Media heeft er een minimalistisch ontwerp van gemaakt zodat de meeste aandacht naar de content gaat. De website is bedoeld om bouwbedrijven en aannemers te informeren en een idee te geven van gerealiseerde projecten. Naast de informatieve website bestaat er ook een website met vacatures. Ook deze is door Lucid Media gerealiseerd.

Fotografie
De fotografie op beide websites is voor een groot deel verzorgd door Lucid Media. Dit zijn de sfeerfoto’s die op de hoofdpagina’s terug te vinden zijn. Ook worden er regelmatig foto’s gemaakt van gerealiseerde projecten en werk in uitvoering.

Film
Op de vacature-website is een korte film te vinden waarin werknemers van ZNI over hun werk vertellen. Hiermee wil het bedrijf nieuwe mensen werven. Daarom is er bewust gekozen voor een informele insteek waarin de ‘gewone man’ aan het woord komt.

Project details